BullGuard Hjälp

Huvudmodul > Ditt konto

Aktivera, administrera, byt och uppgradera BullGuardkonto.

BullGuard Internet Security använder ett abonnemangsbaserat system. Du måste skapa ett konto och logga in för att använda programmet.


Alla konton lagras i vår databas och BullGuard kopplar upp sig mot denna databas för att se abonnemangsinformationen. Beroende på vilket abonnemang du har, kommer du ha tillgång till alla BullGuards moduler eller enskilda moduler som t.ex. Skräppostfilter eller Säkerhetskopiering.

Under fliken Konto i Huvudmodulen kan du se information om ditt BullGuard-abonnemang, ändra inloggad användare, uppgradera, förnya eller förlänga abonnemanget genom att ange licensnycklar.

Ditt BullGuard-konto

Byt användare

Den användare som är inloggad visas under Byt användare och på BullGuards Huvudsida. Om du klickar på knappen Byt användare kommer Inloggnings-fönstret visas där en annan användare kan logga in med sitt konto eller ett nytt BullGuard-konto. Om lösenordet ändrats eller återställts, måste användare logga in igen med den nya kontoinformationen.

 Registreringsprocess

Notera att registreringsalternativet endast är tillgängligt första gången när du installerar BullGuard på datorn. Om det funnits en tidigare version installerad på datorn, går det inte att klicka på registrering.

Alla BullGuard Internet Security-konton kan användas på upp till tre datorer samtidigt. Användare som behöver skydda mer än tre datorer, måste uppgradera sitt abonnemang.

Alla BullGuard-konton skyddas av ett användarnamn och lösenord som användaren skapar när han/hon registrerar abonnemanget första gången. Användarnamnet måste vara en giltig e-postadress dit alla BullGuards meddelanden (inkl. betalningsbekräftelser) skickas.

Under Kontoalternativ kan användaren välja om han/hon vill att BullGuard ska logga in automatiskt med kontoinformationen nästa gång datorn startar (alternativet Logga in automatiskt) och ange information om proxyservern under Jag använder en proxyserver om en sådan används.

Under Visa sekretesspolicy kan användaren läsa om hur data samlas in och hanteras. BullGuard uppfyller den standard som gäller för hantering av personlig information och följer gällande lagar och avtal.



Återskapa lösenord

En annan anledning att använda en giltig e-postadress är att BullGuard kommer att skicka ett automatiskt e-postmeddelande om användaren har glömt sitt lösenord. Du måste själv återskapa ditt lösenord eftersom vår support inte har tillgång till det och inte har rätt att återskapa lösenordet på grund av gällande sekretesslagar.

Så här återskapar du ditt lösenord

Steg 1.

Klicka på knappen Återskapa mitt lösenord. Nu visas en sida där du har möjlighet att återskapa ditt lösenord hos BullGuard. Du måste ange och bekräfta e-postadressen som du använder för ditt BullGuard-konto. För att förhindra skadlig programvara från att automatiskt skicka meddelanden via denna sida, måste du måste ange den kod som visas i bilden. Du måste skriva in tecknen på precis samma sätt som de visas i bilden och ta hänsyn till små och stora bokstäver.

 

Steg 2.

Efter att du klickat på Skicka, får du information om att ett e-postmeddelande har skickats till e-postadressen som du angivit.

 

Steg 3.

Klicka på länken som finns i e-postmeddelandet för att återställa lösenordet. BullGuard använder denna metod för att kontrollera att det är ägaren av e-postkontot (och BullGuardkontot) som har återskapat lösenordet. Det innebär att även om någon skulle få tag i ditt användarnamn hos BullGuard, är det bara ägaren av e-postkontot som kan återskapa lösenordet. Klicka på LÄNKEN i e-postmeddelandet för att komma tillbaka till BullGuards sida. E-postadressen som du angav tidigare visas i Till:- fältet i e-postmeddelandet.

 

Steg 4.

När du har klickat på länken i e-postmeddelandet, öppnas ett nytt fönster. Fyll i e-postadressen som du använde för ditt BullGuard-konto och ange ett nytt lösenord för ditt konto. Du måste skriva in lösenordet två gånger för att bekräfta det. Klicka på knappen Skicka när du är klar.

 

Steg 5.

När du har klickat på Skicka visas ett nytt fönster med information om att allt är klart.

 

Steg 6.

Du måste logga in i programmet på nytt efter att du har bytt lösenord. Klicka på knappen Byt användare på fliken Ditt BullGuard-konto och ange abonnemangsinformationen.



Förnya och uppgradera

Här kan du förnya abonnemanget eller uppgradera ditt befintliga abonnemang. Du kommer till BullGuards webbutik oavsett vilken av knapparna du klickar på.

Om du klickar på Förnya kommer du att kunna välja att förlänga abonnemanget 1, 2 eller 3 år.

Om du klickar på uppgradera har du möjlighet att utöka lagringsutrymmet för säkerhetskopiering online eller utöka antalet datorer som du kan installera programmet på. Tänk på att alla priser beror på vilken abonnemangstyp som uppgraderingen gäller.

Om det finns eventuella rabatter i BullGuards webbutik kommer du att se dessa (gäller både Förnyelse och Uppgradering).