BullGuard Hjälp

 Komma igång > Installera BullGuard > Skriv in licensnyckeln

Använd licensnyckeln för omvandla ett testkonto till ett betalt abonnemang

Det är enkelt att registrera licensnyckeln och du kan göra det direkt efter att du har skapat testkontot


Öppna BullGuard och gå till huvudmodulen. I huvudmodulen, klicka på knappen Ditt BullGuard-konto.

När du är inne BullGuards kontosida, skriver du in licensnyckeln och klickar på knappen Skicka. Notera att du endast kan använda licensnyckeln när du aktiverar kontot. Om du försöker att skriva in nyckeln mer än en gång, kommer du att få ett felmeddelande om att licensnyckeln redan används.

 Licensnycklar

Licensnyckeln medföljer när du köper en BullGuard-CD eller köper en dator där BullGuard är installerat. Typen av abonnemang och längden på det beror på vilken version av BullGuard användaren har köpt. På köpta datorer beror det på vilken version som datortillverkaren har installerat.

 Hur man öppnar BullGuards program

För att öppna BullGuards program dubbelklickar du på BullGuards röda ikon i systemfältet (i det nedre högra hörnet vid klockan). Du kan också högerklicka på ikonen och välja Visa BullGuard. Det går också att dubbelklicka på BullGuards ikon som finns på skrivbordet.

 Hur man använder ett abonnemang efter att BullGuard installerats på nytt

Det enda du som användare behöver göra för att fortsätta använda ditt abonnemang efter att BullGuard ominstallerats, är att logga in med samma användarnamn och lösenord som du använde för att aktivera licensnyckeln. När du använder en licensnyckel förlängs utgångsdatumet, vilket innebär att kvarstående abonnemangstid inte går förlorad.