BullGuard Hjelp

Hovedmodul > Din konto

Aktiver, administrer, bytt og oppgrader BullGuard-kontoer.

BullGuard Internet Security er et abonnementsbasert system. Du må opprette en konto og logge inn for å kunne bruke programmet.


Alle kontoer ligger i våre databasert som BullGuard kobles til for å lese abonnementsdetaljer. Avhengig av abonnementstypen får du tilgang til alle BullGuard-modulene, eller kun spesifikke modulen som spamfilter eller sikkerhetskopiering.

Via Konto-arkfanen iHoveddelenkan du håndtere ditt BullGuard-abonnement direkte og gjøre endringer så som skifte bruker, oppgradere abonnementet, fornye abonnementet eller utvide abonnementstiden ved å legge inn en lisensnøkkel.

Din BullGuard-konto

Bytt bruker

Brukeren som er logget inn vises i Bytt bruker-delen i Hoveddelen. Ved å klikke på Bytt bruker-knappen vises et Innloggingsvindu hvor du kan logge inn på nytt eller bytte bruker. Ved endring eller nullstilling av passord er det nødvendig å logge inn på nytt.

 Registreringsprosessen

Vær oppmerksom på at registreringsprosessen bare er tilgjengelig første gangen du installerer BullGuard på datamaskinen. Hvis andre versjon har vært installert tidligere, er dette alternativet inaktivt.

Alle BullGuard Internet Security-kontoer kan brukes på opptil tre datamaskiner samtidig. Brukeren må oppgradere abonnement hvis de ønsker å beskytte flere enn tre datamaskiner med samme konto.

Alle BullGuard-kontoer er beskyttet med brukernavn og passord som du blir bedt om å opprette når du registrer deg første gangen. Brukernavnet skal være en gyldig e-postadresse hvor alle BullGuard-relaterte e-postmeldinger (inkludert betalingsbekreftelse eller nytt passord) sendes til.

Kontoalternativer gir deg muligheten til å velge om du ønsker at BullGuard skal logge inn automatisk ved neste oppstart, og du kan legge inn informasjon om proxyserver hvis du bruker dette (Jeg bruker proxyserver-alternativet).

Se personvernserklæringen informerer deg om håndteringen av personlig informasjon og viser at BullGuard overholder dagens standard i forbindelse med lov om personlig informasjon.Nullstilling av passord

En annen grunn til at du må bruke en gyldig e-postadresse er hvis du behøver et nytt passord. Passordet vil da bli sendt automatisk til den e-postadressen du registrerte deg med. Du må gjennomføre prosedyren for nullstilling av passord da vår supportgruppe ikke har tilgang til passordene.

Veiviser for nullstilling av passord

Steg 1

Klikk på Gi meg nytt passord -knappen. Det vil åpne BullGuards side for nullstilling av passord. Du må skrive ned og bekrefte e-postadressen du har brukt til din BullGuard-konto. Du må skrive inn koden du ser på bildet for å forhindre at ondsinnede programmer forstyrrer passordformularet. Du må skrive inn tegnene nøyaktig slik de vises på bildet.

 

Steg 2

Etter at du har klikket på Send vil du få en bekreftelsesmelding som sier at en ny e-post er sendt til deg.

 

Steg 3

E-postmeldingen inneholder en lenke som du må trykke på for å opprette et nytt passord. BullGuard bruker denne metoden for å sikre at det kun er eieren av e-postadressen (og BullGuard-kontoen) som får muligheten til å opprette et nytt passord. Selv om BullGuard-brukernavnet ditt skulle falle i feil hender, er det bare eieren av e-postkontoen som kan opprette et nytt passord. Klikk på LENKEN i e-postmeldingen for å opprette et nytt passord. E-postadressen som du skrev vises i TIL: -feltet i e-postmeldingen.

 

Steg 4

Etter at du har klikket på lenken i e-postmeldingen, åpnes et nytt nettleservindu med formularet for å opprette nytt passord. Fyll ut e-postadressen du bruker for din BullGuard-konto og velg et nytt passord. Du må skrive inn passordet igjen for å bekrefte det og for å unngå stavefeil. Klikk på Send-knappen når du er ferdig.

 

Steg 5

Et nytt vindu vises når du klikker på Send og varsler deg om at prosessen er fullført.

 

Steg 6

Etter at du har opprettet et nytt passord må du logge inn på din BullGuard-konto igjen. Klikk på "Endre bruker"-knappen og skriv inn det nye passordet.Forny eller oppgrader

Disse alternativene gjør at du kan fornye et utløpt abonnement eller oppgradere abonnementstypen. Du vil bli videresendt til BullGuards nettbutikk når du klikker på en av disse knappene.

Ved bruk av fornyingsalternativet kan du velge mellom 1–3 år med pris basert på abonnementstiden.

Oppgradering av BullGuard tilbyr deg å enten utvide Internett-lagringsplassen eller antallet datamaskiner du bruker programmet på. Husk at alle priser baseres på abonnementstypen.

BullGuards nettbutikk vil vise deg eventuelle rabatter som er tilgjengelige for deg.