BullGuard Hjelp

Kom i gang > Installering av BullGuard > Avinstallering

Steg-for-steg-veiviser for avinstallering av BullGuard

Hvis du vil fjerne BullGuard fra datamaskinen forklarer denne veiviseren deg hvordan du går frem.


Avinstalleringsprosessen startes enten ved å bruke avinstalleringsfilen i BullGuard-mappen, eller ved å gå til kontrollpanelet og velge "Legg til/fjern programmer" (Windows XP, 2000) og "Programmer og funksjoner" (Windows Vista, 7).

Før du fortsetter, sørg for at du har stengt alle åpne dokumenter. Avinstalleringsprosessen krever at datamaskinen starter på nytt, noe som gjør at du mister all ulagret informasjon.

Avinstallering

Steg 1

Det første bildet er velkomstbildet. Klikk Neste for å fortsette.

Steg 2

I neste bilde får du muligheten til å lagre BullGuard-innstillingene i tilfelle du ønsker å installere programmet på nytt.

 Lagring av innstillinger

Alternativet for lagrings av innstillingene sparer alle antivirus, brannmur og sikkerhetskopieringsprofiler, innstillinger, blokkerte kontakter og domenelister. Vi anbefaler at du lagrer alle brukerinnstillinger hvis du planlegger å installere BullGuard igjen og vil slippe å gjøre alt på nytt.

Steg 3

Etter at du har klikket på Neste, vises avinstalleringsforløpet. Ikke steng noen vinduer før denne prosessen er klar. Hvis du stenger vinduene før prosessen er ferdig, risikerer du at programmet ikke avinstalleres korrekt.

Steg 4

I det siste bilde blir du bedt om å starte maskinen på nytt. Velg Start på nytt nå for å starte maskinen, eller Jeg starter manuelt senere for å utsette omstarten.

 Omstart

Det er nødvendig å starte datamaskinen på nytt ettersom BullGuard-komponenter som antivirus og brannmurdrivene kun fjernes under oppstart. Hvis du reinstallerer BullGuard uten å starte maskinen på nytt, vil programmet ikke installeres korrekt.