BullGuard Hjelp

Kom i gang > Installering av BullGuard > Skape BullGuard-konto

Registrering av programmet

En BullGuard-konto må skapes innen 7 dager etter at programmet tas i bruk den første gangen.


BullGuard er en abonnementsbasert applikasjon, og du vil bli bedt om å skape en konto når du bruker programmet første gang. Å skape en konto krever til gang til Internett. Vi gir deg en 7 dagers prøveperiode slik at du har noen dager på deg til å registrere kontoen.

Hvis du ikke skaper en konto i løpet av de 7 dagene vil BullGuard bli inaktivt til kontoen er klar. I denne perioden vil antivirus- og spamfilter-funksjonen gi deg grunnleggende beskyttelse mot de vanligste truslene.

Det er lett å skape en konto, og prosessen tar bare noen få minutter etter som det eneste du trenger å gjøre er å velge et brukernavn og et passord. Programmet vil være fullt fungerende så snart kontoen er klar.

Kontoregistrering er kun nødvendig for brukere som ikke har hatt BullGuard installert tidligere. Hvis du har hatt en annen versjon av BullGuard tidligere behøver du ikke å registrere en ny konto, men logge inn med samme brukernavn og passord som du har hatt.

Kontoregistrering

Som standard starter kontoregistreringen så snart Windows starter, og den første gangen vil du også komme til registreringsbildet.

I registreringsbildet kan du velge om du vil lage en ny konto, eller logge inn med en eksisterende konto. Du kan også konfigurere proxyserver hvis du bruker dette for å koble deg til Internett.

Nei, jeg vil skape en ny BullGuard-konto: Gjør at du kan skape en ny BullGuard-konto. Dette alternativet dukker kun opp når BullGuard installeres på datamaskinen den første gangen. Hvis andre versjon har vært installert tidligere, er dette alternativet inaktivt.

Ja, jeg har allerede en BullGuard-konto: Hvis du allerede har en BullGuard-konto kan du bruke samme brukernavn og passord som tidligere og hoppe over prosessen for å lage konto. Dette alternativet er aktivt som standard hvis en BullGuard-versjon har vært installert tidligere.

 Bruke samme BullGuard-konto på andre datamaskiner

Alle BullGuard Internet Security-kontoer kan brukes på opp til tre datamaskiner samtidig. Brukeren må oppgradere abonnementet hvis de ønsker å beskytte flere enn tre datamaskiner med samme konto.


Skriv inn e-postadressen din: Alle BullGuard-kontoer er beskyttet av et brukernavn og passord. Både når du skaper en ny konto, og når du logger inn med en eksisterende konto må du oppgi brukernavnet. Brukernavnet skal være en gyldig e-postadresse hvor alle BullGuard-relaterte e-postmeldinger (inkludert betalingsbekreftelse eller nytt passord) sendes til.
Ditt passord: Du blir bedt om å oppgi et passord både når du skaper en ny konto eller logger inn med en eksisterende BullGuard-konto. BullGuard tilbyr deg å lage et vilkårlig passord som sikrer at passordet overholder alle standarder som behøves for et sterkt passord (som siffer og store bokstaver). Husk av du må ta vare på passordet slik at du kan logge inn senere.

 Glemt passord

Hvis du glemmer passordet ditt, kan et nytt passord hentes ved å fylle ut formularet på https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. Prosedyren krever at en gyldig e-postadresse brukes som brukernavn, og brukeren vil motta aktiveringslenk til denne adressen.


Logg inn automatisk: Når alternativet er aktivert vil BullGuard huske brukernavn og passord fra forrige innlogging. Programmet vil automatisk logge den tidligere brukte kontoen. Er alternativet inaktivt må brukeren oppgi brukernavn og passord hver gang BullGuard starter.

Jeg bruker en proxytilkobling:Et alternativ som gjør at du kan konfigurere BullGuard til å logge inn via en eksisterende proxyserver.

Abonner på BullGuards nyhetsbrev: Velg om du ønsker å motta nyhetsbrev fra BullGuard. Nyhetsbrevene omhandler mange ulike emner fra IT-verdenen og forteller bl.a om nye teknologier, virusutbrudd, IT-sikkerhet, tips og triks og beste praksis.


Les personvernserklæringen: Informerer deg om håndteringen av personlig informasjon og viser at BullGuard overholder dagens standard i forbindelse med lov om personlig informasjon.

Jeg gjør det senere: Gjør at du kan hoppe over registreringen og utnytte en 7 dagers prøveperiode hvor BullGuards antivirus- og antispammodul er aktiv.

 Prøveperioden

Prøveperioden er rettet mot brukere som ikke har en aktiv Internettilkobling når BullGuard installeres, og gir dem lokal antivirusbeskyttelse. Hvis du ikke registrerer en konto, eller logger inn i løpet av 7 dager vil BullGuard ikke gi noen beskyttelse.

Skape konto: Etter at du har skrevet inn alle detaljene (brukernavn, passord og ev. proxyserver) skal du klikke på denne knappen for å fullføre kontoregistreringen. Ved å klikke på knappen logges du også inn på den nye kontoen.

 Ved oppretting av konto

Når du skaper en konto må du sørge for at du oppgir en gyldig e-postadresse som brukernavn. Denne e-postadressen brukes til informasjon om din konto som betalingsbekreftelser og virusrelaterte nyhetsbrev. Brukernavnet brukes også i forbindelse med generering av nytt passord.

Når du skaper et passord må du sørge for å huske på å gjøre det sterkt nok for å beskytte kontoen din.

Passordfeltet skiller mellom små og store bokstaver. For å skape et sterkt passord bør du blande små og store bokstaver, tall og symboler.

Ettersom BullGuard også tilbyr sikkerhetskopiering er det viktig at du ikke deler dine kontodetaljer med andre. Brukernavnet og passordet gir deg tilgang til all informasjon du har sikkerhetskopiert.