BullGuard Help

Beginnen > BullGuard installeren > BullGuard-account aanmaken

De applicatie registreren

Een BullGuard-account moet geregistreerd worden binnen 7 dagen nadat hij in gebruik is genomen.


Omdat BullGuard op basis van een abonnement werkt, wordt u gevraagd om een account aan te maken als u de applicatie voor het eerst gebruikt. Om een account aan te maken, moet u een internetverbinding hebben; u kunt 7 dagen uitstel krijgen als u geen internetverbinding hebt.

Als u het account niet binnen 7 dagen hebt aangemaakt, wordt BullGuard uitgeschakeld totdat een account is aangemaakt. Tijdens deze periode werken alleen het antivirusprogramma en het spamfilter, waardoor u een basisbeveiliging wordt geboden tegen de meest gebruikelijke bedreigingen.

Het aanmaken van een account is eenvoudig en het proces duurt slechts een paar minuten, want u hoeft alleen BullGuard maar op te starten en een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen voor het account. De applicatie is volledig functioneel zodra het account is aangemaakt.

De accountregistratie is noodzakelijk voor gebruikers die nog niet eerder BullGuard op hun computer hebben geïnstalleerd. Als een andere versie van BullGuard is geïnstalleerd, wordt u niet gevraagd om een account aan te maken, maar alleen om in te loggen met het reeds geregistreerde account.

Accountregistratie

De standaardinstelling is dat BullGuard automatisch start als Windows wordt gestart, en de eerste keer wordt ook het registratiescherm weergegeven.

In het registratiescherm kunt u kiezen of u een nieuw account wilt registreren of in wilt loggen met een bestaand account. U kunt ook een proxyserver configureren als u die gebruikt voor uw internetverbinding.

Nee, ik wil een nieuw BullGuard-account maken: Hier kunt u een nieuw BullGuard-account aanmaken. Deze optie verschijnt alleen als BulGuard voor het eerst wordt geïnstalleerd op de computer. Als er eerder een andere versie is geïnstalleerd op de computer, is deze optie niet beschikbaar.

Ja, ik heb al een BullGuard-account: Als u al een BullGuard-account hebt, kunt u inloggen met uw accountgegevens en hoeft u geen account aan te maken. Deze optie is standaard ingeschakeld als eerder een versie van BullGuard op de computer is geïnstalleerd.

 Hetzelfde Bullguard-account gebruiken op andere computers

Alle BullGuard Internet Security-accounts kunnen worden gebruikt op drie verschillende computers tegelijk. U moet uw abonnement opwaarderen als u meer dan drie computers wilt beschermen met hetzelfde account.


Vul uw e-mailadres in:: Alle BullGuard-accounts worden beschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Als u een nieuw account registreert of inlogt met een bestaand account, wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam op te geven. De gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn waar alle e-mails van BullGuard (inclusief betalingsbevestigingen of mails over teruggezette wachtwoorden) naar toe worden verstuurd.
Uw wachtwoord: U moet een wachtwoord opgeven als u een account aanmaakt en als u inlogt. BullGuard biedt de optie om een willekeurig wachtwoord aan te maken en zal er daarbij voor zorgen dat dit wachtwoord voldoet aan de eisen van een sterk wachtwoord (met gebruikmaking van cijfers en hoofdletters). Let wel, u moet dit willekeurig gegenereerde wachtwoord wel onthouden om opnieuw in te kunnen loggen.

 Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een verzoek indienen om het terug te laten zetten door invulling van een online formulier op https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. Om uw wachtwoord terug te zetten moet het e-mailadres dat u als gebruikersnaam gebruikt geldig zijn, omdat u de bevestiging van het terugzettenvan het wachtwoord en de activeringslinks per e-mail ontvangt.


Automatisch inloggen: Indien ingeschakeld kan BullGuard de accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) van de vorige inlogsessie gebruiken. Daarmee wordt u automatisch ingelogd op het account dat de vorige keer is gebruikt. Als deze optie is uitgeschakeld, moet u elke keer als u BullGuard opstart, inloggen .

Ik gebruik een proxyverbinding: Met deze optie kunt u bij het inloggen op BullGuard gebruik maken van de bestaande proxy-instellingen.

Abonneren op de BullGuard-nieuwsbrief: U kunt kiezen of u nieuwsbrieven van BullGuard wilt ontvangen. De nieuwsbrieven bevatten een breed scala aan onderwerpen uit de wereld van IT, zoals nieuwe technologieën, virusuitbraken of beveiligingsinformatie, maar ook handige tips en aanbevelingen.


Privacybeleid bekijken: Hier kunt u informatie vinden over het beleid rond de inzameling en verwerking van persoonlijke gegevens en zien dat BullGuard voldoet aan de geldende wetten en overeenkomsten betreffende het beheer van persoonlijke gegevens.

Ik doe dit later: Hiermee kunt u de registratie overslaan en gebruik maken van een 7-daagse uitstelperiode waarin u het antivirusprogramma en het spamfilter van BullGuard kunt gebruiken.

 De uitstelperiode

De uitstelperiode is bedoeld voor gebruikers die geen actieve internetverbinding hebben als ze BullGuard installeren en biedt offline bescherming dankzij het antivirusprogramma dat kan worden gebruikt. Als na afloop van de 7-daagse periode geen account wordt geregistreerd, wordt BullGuard uitgeschakeld en wordt geen bescherming meer geboden.

Account aanmaken: Nadat alle vereiste gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en eventueel proxyserver) zijn ingevuld, moet u op deze knop klikken om het aanmaken van uw account te voltooien. Door op deze knop te klikken logt u ook in op het pas aangemaakte account.

 Bij het aanmaken van het account

Als u het account aanmaakt moet u een geldig e-mailadres als gebruikersnaam kiezen. Dit e-mailadres wordt gebruikt voor alle informatie betreffende uw accountstatus, enkele betalingsgegevens of nieuwsbrieven over virussen. De gebruikersnaam wordt ook gebruikt als u uw wachtwoord wilt terugzetten.

Als u een wachtwoord aanmaakt, moet u ervoor zorgen dat het gemakkelijk te onthouden is en ook sterk genoeg om de veiligheid van uw account te waarborgen.

Het wachtwoord maakt onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters. Voor een sterk wachtwoord moet u een combinatie gebruiken van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen.

Omdat BullGuard ook een Backup-service aanbiedt, is het erg belangrijk dat u uw accountgegevens niet met anderen deelt. Uw gebruikersnaam en wachtwoord geven toegang tot alle informatie die u op de Online drive hebt opgeslagen.