BullGuard hjælp

 Support > kontakt support

Kontakt support-guide

BullGuard tilbyder gratis support til alle brugere både prøveabonnementer og betalte konti. Du kan komme i kontakt med supportteamet via live chat eller e-mail fra såvel vores webside som det installerede program.


Kontakt support: e-mail og live chat

Trin 1

Klik på Kontakt suport i bunden af Hoved- og Suportsektionen på BullGuards brugerinterface. Det starter guiden til at kontakte vores supportafdeling. Klik på Næste for at fortsætte.

Trin 2

Vælg, om du vil sende en e-mail eller starte live chat. For at komme videre skal du skrive en kort beskrivelse af det problem, du har brug for hjælp til.

Efter klik på Næste vil du få vist enten meddelseseditor eller chatgrænsefladens vindue. Alle chat åbnes straks, mens e-mails har 1 times svartid på de understøttede sprog i åbningstiden (CET tidszone):

Engelsk team: 24/7; svartid 1 time.

Dansk team: 10.00 - 18.00 dagligt; svartid 24 timer.

Tysk team: 5.00 - 21.00 dagligt; svartid 1 time i åbningtiden og 24 timer uden for åbningstid.

Fransk team: 5.00 - 21.00 dagligt; svartid 1 time i åbningstiden og 24 timer uden for åbningstid.

Spansk team: 5.00 - 21.00 dagligt; svartid 1 time i åbningstiden og 24 timer uden for åbningstid.
Trin 3

Start chat

Chat betyder omgående adgang til vores supportteam ved at fjerne den tid, der går med at vente på e-mail-svar eller i telefonkøer. Som med e-mail-support er chattjenesten frit tilgængelig for alle BullGuard-brugere, og den giver mulighed for løsninger på sikkerhedsrelaterede spørgsmål eller -problemer på stedet. Live chat er vores primære supportværktøj.

Send en fil: Giver dig mulighed for at sende filer fra din computer til supporteren. Det betyder, at supporteren vil modtage filen med det samme uden at skulle vente på en e-mail, og dermed reduceres svartiden.

Send meddelelse: Klik på denne knap sender den tekst, der er skrevet i feltet.

Afslut chat: Afslutter chat'en med BullGuard support. For chat, der er indledt fra suportmodulet, vil en udskrift være tilgængelig i meddelelsescenteret fra supportsektionen i BullGuard-programmet.

Din chat vil blive behandlet af supportteamet på det passende sprog (afgøres af den sprogversion af BullGuard, du har installeret). Hvis din chatsession ligger uden for åbningstiden for din sproggruppe, vil din chat blive besvaret af det engelske supportteam, som har åbent 24/7.

Hvis du ikke har BullGuard installeret eller ikke kan starte programmet (mistet adgangskode eller tekniske problemer), har du mulighed for at starte chat fra vores supportside på http://www.bullguard.com/support/live-support.aspx

Fjernadgang

Fjernadgang: Denne funktion giver dig mulighed for at anmode om en fjernassistancesession, der kan løse specifikke problemer. Når du bruger fjernadgang, vil du blive bedt om at give BullGuard support adgang til din computer enten via "Vis tilstand" eller "Fjernkontrol".

Fjernassistance er en funktion, der er designet til at hjælpe dig med at løse komplekse problemer som fjernelse af malware eller problemer med BullGuard-programmet ved at give supporteren tilladelse til at arbejde direkte på din computer. Det er et uvurderligt værktøj, der giver os mulighed for at løse problemer eller udføre komplicerede opgaver effektivt og på en betimelig måde.

Trin 1.

Fjernsessionen kan kun startes fra BullGuards chatgrænseflade ved at klikke på Fjernadgang, og den kan kun indledes af brugeren.

Trin 2.

Det første trin giver kun supporteren tilladelse til at se, hvad brugeren ser på computerskærmen. Supporteren vil skulle anerkende forbindelsen i vores ende, hvilket får en pop op-meddelelse frem på brugerens computer. Klik på Fortsæt for at acceptere fjernforbindelsen til din computer eller Nej for at annullere den.

Da BullGuards supporter vil få adgang til brugerens computer, bør man lukke alle dokumenter, billeder eller websider, der indeholder fortrolige eller personlige oplysninger, inden man starter en fjernsession.

Trin 3.

Fjernstyring giver supporteren tilladelse til at overtage kontrollen over din computer. Fjernstyringen kan kun indledes af BullGuards supporter.

Du skal acceptere deling af kontrollen, før supporteren kan arbejde på din computer. Brugere kan få kontrollen tilbage, når de vil, ved at trykke på tastekombinationen CTRL+ALT+F12 eller klikke på Genoptag kontrollen i deres chatvindue.

Skriv en e-mail

Efter at have gennemgået supportguiden og valgt at sende en e-mail, vil du se meddelelsesvinduet. Det anbefales at bruge e-mail-funktionen, hvis du ikke har brug for et svar med det samme, eller hvis du bliver bedt om at sende rapportfiler til BullGuard support. Alle e-mails bliver besvaret inden for 1 time, med undtagelse af danske, tyske, franske og spanske sproggrupper, hvor 1 times svartid kun gælder i åbningstiden.

E-mail-kommunikationen bliver gemt i fanen Meddelelsescenter i Supportsektionen, hvor du kan finde både sendte og modtagne e-mails og udskrifter fra chatsessioner.

Når du skriver en meddelelse til BullGuards supportteam, anbefaler vi, at du udfylder alle felter med de rigtige oplysninger. Det sikrer, at dit problem bliver løst hurtigere.

Rediger: Giver brugere mulighed for at bruge funktioner som f.eks. Kopier, Indsæt, Marker alt eller Slet.

Vedhæft: Åbner et browservindue, hvor brugere kan søge efter de filer, de skal vedhæfte i meddelelsen.

< og > piletaster: Fungerer som frem- og tilbageknapper og anvendes til at navigerer gennem e-mails, der har en lang historik, hvilket gør det nemmere at læse dem og følge med i deres historik, når man svarer.

Emne: Det er meget vigtigt at have et relevant emne i din e-mail, som afspejler dit spørgsmål eller problem, så din meddelelse kan blive behandlet korrekt.

Vedhæftet: Dette felt indeholder en liste over alle vedhæftede filer. Ved at højreklikke på Vedhæftede filer vil du blive tilskyndet til en række valg med tilføjelse, fjernelse eller åbning af vedhæftede filer.

Meddelelse: Anvendes til at skrive selve meddelelsen til supportteamet.

B, I, U: De er tekstformateringsmuligheder for funktionerne Fed, Kursiv eller Understreget.

Send e-mail: Klik på denne knap for at sende e-mail til BullGuard supportafdeling. En kopi af denne e-mail vil også blive gemt i vores meddelelsescenter fra supportmodulet. Hvis du lukker e-mailen, inden du sender meddelelsen, bliver du spurgt, om du ønsker at gemme e-mailen i Kladdemappen fra

Hvis du ikke har BullGuard installeret, eller live chat er offline (vedligeholdelse eller tekniske problemer), har du mulighed for at sende os en meddelelse fra BullGuards supportwebside på http://www.bullguard.com/support/ask-us-a-question.aspx.