BullGuard hjælp

Hovedmodul > din konto

Aktiver, administrer, skift og opgrader BullGuard-konti.

BullGuard Internet Security-programmet fungerer på et abonnementsbaseret system. Du skal oprette en konto og logge ind for at køre programmet.


Alle konti findes i vores database, som BullGuard forbinder til og læser abonnementsoplysningerne. Afængig af dit abonnement vil du have adgang til enten alle moduler i BullGuard-programmet eller kun til nogle moduler som f.eks. spamfilter og sikkerhedskopiering.

Via fanen Konto i Hovedsektionen kan du interagere direkte med dit BullGuard-abonnement, og du vil kunne ændre den indloggede bruger, opgradere dit abonnement, forny det eller udvide abonnementstiden ved at tilføje licensnøgler.

Din BullGuard-konto

Skift bruger

Den aktuelt indloggede bruger vises i sektionen Skift bruger og på Hovedsiden på BullGuards grænseflade. Hvis du klikker på Skift bruger, vises Login-vinduet, hvor brugere kan genlogge med deres kontooplysninger eller med en ny BullGuard-konto. I tilfælde af at adgangskoden er ændret eller nulstillet, er det nødvendigt at genlogge med de nye kontooplysninger.

 Registreringsproces

Bemærk, at registreringsprocessen kun er tilgængelig, første gang du installerer BullGuard på computeren. Hvis en anden version har været installeret på computeren tidligere, vil registreringsmuligheden være grå.

Alle BullGuard Internet Security-konti kan anvendes på op til tre forskellige computere samtidig. Brugere skal opgradere deres abonnement, hvis de har brug for at få beskyttet mere end tre computere med den samme konto.

Alle BullGuad-konti er beskyttet af et brugernavn og en adgangskode, som kunden bliver bedt om at oprette ved registrering. Brugernavnet skal være en gyldig e-mail-adresse, som alle BullGuard-relaterede e-mails bliver sendt til (inklusive betalingsbekræftelser).

Kontovalg giver brugere mulighed for at vælge, om de ønsker, at BullGuard skal logge ind automatisk ved næste opstart ved hjælp af de angivne kontooplysninger (Log ind automatisk) og evt. indstille deres proxyserveroplysninger (Jeg bruger en proxy-forbindelse).

Vis politik om privatlivets fred giver brugeren mulighed for at læse om indsamling af private oplysninger og behandlingspolitik, og viser at BullGuard lever op til tidens standarder inden for loven og aftaler om administration af personlige oplysninger.Gendan adgangskode

En anden grund til at bruge en gyldig e-mail-adresse er processen med at gendanne adgangskode, som sender en automatisk e-mail, hvorved brugere får mulighed for at nulstille deres mistede adgangskoder. Du skal gennemgå denne procedure med gendannelse af adgangskoden, da supportteamet ikke har adgang til dit password og ikke vil nulstille adgangskoden på grund af lov om beskyttelse af personlige data.

Gendannelse af adgangskode trin for trin

Trin 1.

Klik på Gendan min adgangskode. Det åbner BullGuards webside gendan adgangskode. Du skal skrive og bekræfte den e-mail-adresse, der er anvendt til din BullGuard-konto. Det er nødvendigt at angive koden i billedet for at modvirke, at skadelige programmer kan spamme formularen gendan adgangskode. Du skal skrive tegnene i billedet, nøjagtig som de vises og med evt. store bogstaver.

 

Trin 2.

Efter klik på Send vil en bekræftelsesmeddelelse blive vist, som meddeler dig, at der blev sendt en e-mail til den e-mail-adresse, der blev brugt i gendanformularen.

 

Trin 3.

E-mailen indeholder et link, som vil give dig mulighed for at nulststille adgangskoden efter ønske. BulllGuard anvender denne metode til at sikre, at det kun er ejeren af e-mail-kontoen (og dermed BullGuard-kontoen), der har mulighed for at nulstille adgangskoden. Selvom dit BullGuard på en eller anden måde falder i de forkerte hænder, vil ingen andre end ejeren af e-mail-kontoen kunne nulstille adgangskoden. Klik på LINK hyperlinket i e-mailen for at komme til formularen nulstil adgangskode. E-mail-adressen der anvendes i det tidligere trin vises i feltet TIL: i e-mailen.

 

Trin 4.

Efter klik på hyperlinket i e-mailen, vil et nyt browservindue blive åbnet med formularen nulstil adgangskode. Skriv den e-mail-adresse, du brugte til BullGuard-kontoen, og vælg en ny adgangskode til din konto. Du skal skrive adgangskoden igen for at bekræfte den og for at undgå evt. stavefejl. Klik på Send, når du er færdig.

 

Trin 5.

Et nyt vindue vises, så snart du trykker på Send med meddelelse om, at processen er gennemført.

 

Trin 6.

Efter nulstilling af adgangskoden skal du genlogge til BullGuard-programmet. Du klikker ganske enkelt på Skift bruger i fanen Din BullGuard-konto og skriver abonnementsoplysningerne i overensstemmelse hermed.Forny og opgrader

Disse valg giver dig mulighed for enten at forny et udløbet abonnement eller opgradere dit nuværende. Når du klikker på en af knapperne, bliver du ført videre til BullGuards webshop.

Når du bruger Forny, vil du kunne tilmelde dig perioder, der løber fra 1 år til 3 år med priser, der afhænger af den valgte abonnementstid.

Opgradering af BullGuard giver dig mulighed for enten at udvide din plads til onlinesikkerhedkopiering eller antallet af computere, du kan installere programmet på. Bemærk, at alle priser afhænger af abonnementstype, som opgraderingen er udført til.

Ved både Fornyelse og Opgradering vil BullGuards webshop vise evt. rabatter, du har adgang til.