BullGuard hjælp

Kom i gang > installation af BullGuard > installation

Trin for trin-guide til installation af BullGuard

 


Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Vista/7 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Windows Vista/7 Brugerkontokontrol pop op-vindue

Installation af BullGuard

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet. Det beder dig om at lukke alle dokumenter, der ikke er gemt, idet nogle trin i installationsprocessen kan kræve en genstart for at fungere. Klik på Næste for at fortsætte.

Inden du går i gang med at installere programmet, skal du acceptere licensaftalen EULA, som beskriver både brugers og BullGuard Ltd's rettigheder og ansvar. Hvis du vil installere BullGuard på standardplaceringen, skal du bare klikke på Næste for at starte installationsprocessen.

 Tilpas

Klik på Tilpas... for at vælge, hvor BullGuard skal installeres. Standardlokationen er i Windows standard Programfilsti. Hvis du vil ændre det, kan du skrive en anden lokation, eller klikke på Gennemse for at angive en ny lokation. Klik på Installer for at fortsætte.

Trin 2

Efter du har klikket på Installer, vises et nyt vindue med en statuslinje. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 3

Næste vindue, efter installationsprocessen er afsluttet, vil bede brugeren om at genstarte computeren, for at de seneste ændringer kan træde i kraft. Vælg Genstart nu for at genstarte computeren eller Jeg genstarter senere for at udskyde genstart af computeren.

 

 Genstart computeren

Hvis du starter BullGuard, inden du har genstartet computeren, vil der opstå opstartsfejl af modulerne, og BullGuard-filer kan blive beskadiget.

Sørg for, at du har gemt alle åbne dokumenter, inden du genstarter computeren for at undgå at miste informationer, der ikke er gemt.