BullGuard hjælp

Oversigt over firewallmodulet

BullGuard firewall

En firewall hindrer uautoriseret adgang til din computer eller afviser uopfordrede forbindelser.


Firewalloversigtsvinduet
Når BullGuard er installeret, kan firewall'en åbnes fra hovedoversigtsvinduet - en genvej til sektionen Firewallindstillinger, hvor du kan foretage justeringer i modulet, hvis du ønsker det. Alternativt kan du klikke på ikonet Firewall i nederste halvdel af programgrænsefladen.


 Firewall 'en er aktiv/inaktiv
Viser, om firewall'en er aktiveret eller deaktiveret.
 Programregler
Giver hurtig adgang til fanen Programregler, hvor brugeren kan administrere listen over programmer, der skal forbindes til deres netværk.
 Afvist vært
Viser IP-adresser, der i øjeblikket er blokeret af firewall'en på grund af angreb, og tillader dig at tilføje eller fjerne IP-adresser til listen over afviste.
 Netværksaktivitet
Viser listen over processer, der i øjeblikket bruger netværket.
 Firewalllogfil
Viser en interaktiv tabel med alle netværkshændelser, der er logget af modulet.
 Firewallindstillinger
Giver dig en avanceret konfigurationsmulighed til firewall'en, der giver dig mulighed for at åbne porte, oprette IP-adresseregler eller redigere firewallens overordnede sikkerhedsnivau.
Om firewalls

En computer uden en aktiv firewall kan angribes i det øjeblik, den bliver udsat for et offentligt netværk som f.eks. internettet.

I lang tid har virusser været hovedproblemet med hensyn til computersikkerhed. Det har ændret sig, og nu er det ikke længere nok bare at have antivirussoftware installeret for at sikre et ordentligt sikkerhedsniveau på computeren. Alt, hvad du behøver, er en ubeskyttet computer i et netværk, og sikkerheden på hver eneste computer i netværket kan være afsløret, bringe datasikringen i fare, system-/netværksstabilitet og sikkerhed for personlige oplysninger.

En firewall hindrer uautoriseret adgang til din computer eller afviser uopfordrede forbindelser. Samarbejde med antivirussoftware vil øge sikkerhedsniveauet på computeren betydeligt. Desværre er det vigtigt at holde begge sikkerhedsprogrammer og alle andre softwareprogrammer på din computer opdateret, da det i øjeblikket ikke er muligt at sikre 100 % sikkerhed på en computer, der er forbundet til et netværk. Opdateret software og almindelig, fornuftig bevidsthed om risiko er den bedste måde at minimere risiko i forbindelse med at være forbundet og vil reducere risikoen for at blive destination for netværksangreb betydeligt.

Hardware Firewalls
Programmer, der er bygget specielt til filtrering af netværkstrafik. De strækker sig fra eksterne programmer eller er indbygget i routere eller computerbundkort. De skal have særlig software installeret på brugerens computer, som vil give computerbrugeren mulighed for at konfigurere udelukkelseslister for programmer, porte eller protokoller eller tilpasse den måde, trafikfiltreringen fungerer på.

Software Firewalls
Software installeret på brugerens computer, som vil give samme trafikfiltrering som en ekstern firewall, men uden at have en fysisk komponent.

BullGuards software firewall er integreret i en internetsikkerhedspakke, der giver omfattende beskyttelse og indeholder:

Antivirus og antispyware
- der hjælper med at beskytte din computer mod virusser, trojanske heste, orme, spyware eller adware.
Firewall
- som hindrer, at din computer bliver udsat for netværksangreb og giver dig et værktøj til at administrere de programmer, der er forbundet til netværket.
Spamfilter
- der filtrerer e-mails og holder din indbakke ren.
24/7 Support
– vores Live Chat Support, som giver dig svar på dine spørgsmål, der har med BullGuards funktionalitet eller sikkerhedsproblemer at gøre.

BullGuard firewall. Hovedoplysninger

Firewallprogrammet fungerer som en separat systemservice, der giver dig mulighed for at have firewall'en kørende, selvom BullGuard-programmet faktisk ikke kører, for at sikre computeren mod netværksangreb. På den måde bliver brugeren hele tiden beskyttet mod netværksangreb.

BullGuards firewall indeholder et pålideligt 'indtrængningsregisteringssystem', der er designet til at beskytte computeren mod netværksangreb. Det giver dig også et programadministreringssystem, hvorigennem du kan vælge, hvilke programmer der må bruge deres internetforbindelse. Indtrængningsregistreringssystemet giver beskyttelse mod de fleste typer netværksangreb og kan ved behov ændres til enten at øge eller reducere sikkerhedsniveauet i henhold til dine behov.

Firewall'en har adgang til en liste over 'Kendte programmer' med de fleste Windowsprocesser og almindeligt brugte programmer. Programmet vil bruge denne liste til at afgøre, hvilke programmer der er tillid til, og som automatisk kan få forbindelse til internettet.

Det er muligt at tilpasse firewall'en til næsten alle typer netværk via avancerede tilpasninger.

Support er tilgængelig 24/7. Live Chat Support er inkluderet i selve programmet, og BullGuard supportteam giver dig al den hjælp, du ønsker.